ta

Ritmetaal

Met deze oefening type kun je ritmetaal logisch aanleren en deze informatie linken aan nootlengte.
Om op te lossen moet je de ritmetaal onder de noten schrijven. Als het lukt, probeer dit te doen op de real-time puls.

Ritmetaal knoppen

Magische truc met de muis,
makkelijk op een tablet of mobiel

De ritmetaal op de knoppen staan in twee rijen. Op de onderste rij kun je de gelijke ritmes vinden, die van links naar rechts verdubbelen. Op de bovenste rij kun je de gepuncteerde versies van de ritmes op de onderste rij vinden.
De knoppen helpen om de ritmenamen beter te begrijpen en maken ze duidelijker. Gebaseerd op het principe van 'gemakkelijk naar complex', zijn alleen de knoppen te zien die voor de opgave noodzakelijk zijn.

Simpel
Samengesteld
Aanpassen

Je kunt de drie basis ritmenamen invoeren doormiddel van een simpele klik of aanraking. Het is irrelevant hoe lang je de oplossing indrukt.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren.